שלום אורח, התחבר | הרשם | התחבר דרך פייסבוק 12
12

החברים בפייסבוק

תגיות נפוצות

אנחנו במספרים

קטגוריות: 28
נושאים: 181
משתמשים: 2225
מאמרים: 7183
Like: 59
מאמרים -> אוכל -> אוכל כללי
הוסף עכשיו מאמר למדור :
אוכל כללי
 

דגים כמנת קייטרינג


איתי

אפקט | קידום ובניית אתרים

 
 

 

דגים אהובים על רוב האנשים, תוכלו למצוא אותם בהרבה צורות הן בקייטרינג חלבי והן בקייטרינג בשרי. בהזמנת קייטרינג ברחובות או בכל חלקי הארץ.

 דגים מהווים מקור טוב לחלבון מהחי, בשר הדגים נשמר טרי למשך זמן קצר ביותר, לכן יש לאכול אותם נאים או מבושלים, סמוך ביותר לשעת קניתם. הדגים, במיוחד דגי ים נחשבים בריאים במיוחד, בשל ריכוז גבוהה של אומגה 3 ותכולת שומן נמוכה ביחס לבשר בקר למשל. קיימים סוגי דגים רבים: לוקוס, סלמון, טונה, לברק, אמנון, בורי, נסיכת הנילוס, דניס, פארידה, הרינג, טרוטה, בקלה, אנשובי, מקרל, סרדין ואחרים.

מנות דגים ניתן לשלב בתפריט חלבי לדוגמא למרכז השולחן נתח סלמון יפה ביין ועשבי תיבול, נתח כזה ישדרג כל תפריט, האורחים ירגישו השהשקעתם, בתפריט בשרי  ניתן לשלב נתחי לוקוס למשל ברוטב עגבניות שום ופלפלים, האורחים ילקקו את האצבעות, או את הרוטב, שימו חלה טובה באפייה ביתית ליד, הם יהיו חייבים עם הרוטב. החלטתם להכין דגים בבית ? מצוין הנה כמה טיפים:

היכן קונים דגים ומתי ?

 לטריות הדגים יש חשיבות גדולה, רצוי להקפיד ולקנות במקומות עליהם אתם סומכים, אצל דייגים, בחנות דגים טובה בה רואים שהסחורה הגיעה באותו בוקר, טרייה וטובה. וכמובן ברשתות השיווק. כדאי לרכוש דג ביום הבישול, אם אתם מכינים הרבה דברים אז במקסימום יום קודם, תקפידו לקנות דג טרי ולא דג קפוא, הטעם שונה לחלוטין. ניתן לשמר דגים בהקפאה, באמצעות ייבוש או המלחה. (דגי טונה והרינג למשל משומרים בהמלחה או בקופסאות שימורים. )

איך יודעים שהדג טרי ?

העיניים של הדג צריכות להיות צלולות, במידה והעין עכורה, עם מעין קרום לבן, תדעו שזהו דג פחות טרי. הזימים תפתחו ותסתכלו, צריכים להיות אדומים, והריח, הדג צריך להריח כמו ים, אם יש ריח לא טוב, הדג עומד הרבה זמן. גוף הדג צריך להיות נוקשה ולא רופס, אם תלחצו עם האצבע, לא אמורה להיות גומה, שוב רק אם הוא טרי. עור הדג צריך להיות מבריק ולח.

ניקוי הדג

תנו למוכרים להתעסק עם זה, זה מאוד מלכלך בבית, אין סיבה לעשות את זה בעצמכם, בכל המקומות ישמחו לעשות זאת כחלק מהשרות, במקומות הטובים יותר גם יחסכו לכם חיתוך של הדג ופילוט שלו, (לפעמים תמורת תשלום, תחליטו אתם האם בא לכם לעשות את העבודה או לשלם בעבורה.)

כעת משלמדנו איך קונים דגים איך ומתי נותר רק להתחיל לבשל, כנסו למטבח או לחילופין הזמינו קייטרינג לאירועים קטנים ושיהיה בהצלחה. 


 
 

דירוג : starstarstarstarstar | 1 צפיות ייחודיות | דווח למערכת על מאמר לא תקין

תגובות בפייסבוק


תגובות באתר :

לא נמצא


אנא מלא את כל השדות

כותרת:


תגובה:


אימות:
Captcha כתוב את הטקסט

שת"פ

© כל הזכויות שמורות like2.co.il · שיתופי פעולה