שלום אורח, התחבר | הרשם | התחבר דרך פייסבוק 12
12

החברים בפייסבוק

תגיות נפוצות

אנחנו במספרים

קטגוריות: 28
נושאים: 181
משתמשים: 2225
מאמרים: 7185
Like: 59
מאמרים -> אוכל -> מתכונים - חלבי
הוסף עכשיו מאמר למדור :
מתכונים - חלבי
 

מתכון לזניה אל פסטו


dormagnigh

magnight

 
 

מצרכים לרוטב פסטו-

1 שן שום 100 גרם עלי בזיליקום 30 גרם צנוברים מעט מלח גס 60 גרם גבינת פקורינו מפוררת 110 גרם גבינת פרמזן מגוררת 160 גרם שמן זיתהכנת רוטב פסטו-
מכניסים את כל המצרכים פרט לשמן זית למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לריסוק. מוסיפים את השמן בזרם דק. שומרים בכיסוי ניילון נצמד שלא ישחיר. רוטב בשמל מצרכים לרוטב- 100 גרם חמאה 100 גרם קמח 1 ליטר חלב פושר

 

נוסיף ,מעט מלח, כמו כן גם אגוז מוסקטממיסים את החמאה,

לאחר מכן נסיר מהאש ונוסיף קצת קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק. עכשיו נוסיף חלב בהדרגה תוך כדי ערבוב.  מחזירים לאש  ומערבבים עד שמסמיך מעט. מוסיפים את התבלינים . מניחים להתקרר.הרכבת הלזניה-

נבשל את עלי הלזניה ככמה דקות במים רותחים ונעיבר למגבת לספיגת המים.
משמנים תבנית בשמן זית.
מניחים שכבה דקה של רוטב בשמל  ומעל שכבה של רוטב פסטו.
נניח עכשיו עלי לזניה בצורה חופפת מעט.
על העלים נמרח  – רוטב בשמל ועוד שכבת פסטו.
על פעולה זו חוזרים על השכבות לפי הסדר-עד לקבלת 4-6 שכבות .
מסיימים בפיזור שכבה של גבינת פרמזן.מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ- 15 דקות.
אופים 5 דקות נוספות תחת הגריל להשחמה.
לסיום תוציאו מהתנור ומניחים להתייצב כ-10 דקות.

אתזה אפשר ללמוד בסדנאות בישול


 
 

דירוג : starstarstarstarstar | 1 צפיות ייחודיות | דווח למערכת על מאמר לא תקין

תגובות בפייסבוק


תגובות באתר :

לא נמצא


אנא מלא את כל השדות

כותרת:


תגובה:


אימות:
Captcha כתוב את הטקסט

שת"פ

© כל הזכויות שמורות like2.co.il · שיתופי פעולה