החברים בפייסבוק
תגיות נפוצות
אנחנו במספרים
קטגוריות: | 28 |
נושאים: | 181 |
משתמשים: | 2247 |
מאמרים: | 7205 |
Like: | 59 |
מתכונים קלים למתחילים
![]() Yaron Pele |
ירון פלד |
האם זה אפשרי למצוא מתכונים קלים למתחילים?
אנחנו רגילים לפעמים לקרוא על מתכונים שנראים מורכבים מאד. כניסה אל בלוג בישול ממוצע תציע לנו אינספור עוגות, קינוחים, מנות ראשונות, בישולים ועוד עשרות מתכונים שונים - אבל אם אתם עושים את הצעדים הראשונים שלכם במטבח, אתם מחפשים משהו מעט יותר פשוט, שיאפשר לכם בכל זאת לבטא את הכישורים הקולינריים שלכם. אז איך תוכלו לעשות זאת? לשמחתכם, יש לא מעט מתכונים קלים להכנה. מתכונים אלו לא דורשים מכם למדוד כמויות, ואל דורשים מכם השקעה רבה במטבח. הם קצרים ופשוטים ופעמים רבות אפילו לא צריך לעשות עבורם קניות מיוחדות. כך למשל, מתכון שנציג לכם כעת לשקשוקה שונה מהשקשוקה הרגילה - שקשוקה משודרגת של ממש, אך עדיין קלה מאד להכנה וכמובן טעימה.
הרכיבים
בין 3 ל-7 ביצים - תלוי בכמות
שני בצלים
שלוש כפות שמן זמן
שלוש שיני שום
סלסלה אחת 500 ג' של פטריות שמפיניון
250 גרם של עלי תרד שטופים
חצי כוס של יין לבן
מלח ופלפל לפי טעם
אופן ההכנה
ההכנה של שקשוקה כזו היא בשלבים שונים אך עדיין מדובר על אוכל שקל להכין. מתחילים קודם כל מטיגון הבצל בתוך מחבת עם שמן זית על אש נמוכה. אחרי חמש דקות כשהבצל מתחיל להזהיב. כעת אתם מוסיפים את הפטריות ואת השום. ממתינים עוד חמש דקות - ואז מכניסים פנימה את התרד. יש לחכות ולראות שהתרד הולך ומצטמק, אך לא נשרף. כעת מוסיפים פנימה את היין הלבן, וממתינים עוד חמש דקות. רק בשלב האחרון שוברים ומכניסים את הביצים פנימה. כעת יש להמשיך לבשל על אש נמוכה, עד למידת העשייה הרצויה. אם אתם רוצים - אפשר גם להוסיף כדורי מוצרלה לגיוון ושיפור הטעם. למי שלא שומר כשרות - אפשר גם לגוון ולהוסיף בשר טחון, או שהוא יחליף את הגבינה וכך שומרים על הכשרות.
קל, פשוט וטעים!
כעת אתם מבינים איך אפשר למצוא מתכונים קלים ופשוטים במיוחד וליהנות מתוצרת ידכם! מדובר על מנה נהדרת שאפשר גם להכין בתור מנות ראשונות מפנקות, או אפילו בתור מתכונים לשבועות - כך שאתם חופשיים לבחור מתי תאכלו ולמי תגישו.
תגובות בפייסבוק
תגובות באתר :
© כל הזכויות שמורות like2.co.il · שיתופי פעולה