החברים בפייסבוק
תגיות נפוצות
אנחנו במספרים
קטגוריות: | 28 |
נושאים: | 181 |
משתמשים: | 2588 |
מאמרים: | 7627 |
Like: | 59 |
פולדרים ומנהל עסקים
![]() מרטין |
מנהל עסקים הוא תחום תאוריתי מאוד שמנסה להסביר לנו כיצד לנהל עסק בצורה חכמה. האמת היא שקשה להסביר לאנשים כיצד לנהל עסק מכיוון שניהול עסק הוא לא מדע מדוייק. בכל זאת קיימים כמה דברים חשובים שצריך להקפיד עליהם כאשר מנהלים עסק ושאסור לשכוח אותם.
1. חשוב שיהיה סדר- דסר בעסק הוא סדר בראש. על מנת שנוכל לעשות סדר בעסק שלנו עלינו להצתייד בציוד משרדי מתאים שעושה לנו סדר בניירת. פולדרים למשל הם מוצרי דפוס אייכותיים שעוזרים לנו לעשות סדר בעסק שלנו. ללא פולדרים אנחנו יכוליםפ למצוא את עצמנו טובעים בניירת מבולגנת. כאשר אנחנו מגיעים לפגישה עם לקוחות אנחנו חייבים להיות מסודרים ולהגיע לפגישה מאורגנים.
פולדריםבמקרה הזה הם הדרך הטוב הביותר לעשות סדר בעסק שלנו. על ידי פולדרים אנחנו יכולים לסדר לעצמנו ניירת לפי נושאים ואנחנו יכולים לסדר לעצמנו את הראש. שאנחנו מגיעים לפגישה מצויידים בפולדרים אנחנו נראים גם יותר מאורגנים למי שיושב ממולנו. חשוב מאוד ליצור רושם רציני ורשמי כאשר עורכים פגישות עסקים ולכן חשוב להגיע לפגישות כאלו עם פולדרים. על מנת שנהפוך אתהפולדרים שלנו לאפשקטיבים יותר מומלץ להגע לפגישות עם פולדרים ממותגים שמודפס עליהם שם העסק שלנו והלוגו שלנו.
2. מיתוג- על מנת שהעסק שלנו יצליח אנחנו חייבים להעביר אותו תהליך מיתוג בלתי מתפשר. מיתוג מתחיל בדברים הגדולים ומסתיים בפרטים הקטנים. על מנת שנוכל לנהל עסק בצורה טובה עלינו ליצור שם שילך לפנינו. תהליך של מיתוג מתבצע ביחד עם בית דפוס שמדפיס עבורנו כרטיסי ביקור, דפי ממו, פנקסי חשבוניות ופולדרים. כאשר אנחנו מגיעים לפגישות עסקים מצויידים בפולדרים ממותגים אנחנו נראים הרבה יותר רציניים. עסק שיש לו פולדרים ממותגים הו אעסק רציני שמעריך את עצמו, או לפחות ככה אנחנו נראים.
על מנת שנוכל ליצור ללקוחות שלנו רושם ראשוני עלינו חשוב מאוד שהעסק שלנו יהיה ממותג מא ועד ת. העיצוב של הפולדרים שלנו צריך להיות תואם לעיצוב של הכרטיסי ביקור שלנו ושל שאר הציוד שאנחנו משתמשים בו בעסק שלנו. פולדרים ממותגים יכולים לתת אפקט גדול מאוד בכל מה שקשור לרושם, אבל הרושם יכול להיפגע במידה ופתאום ניתן כרטיסי ביקור שונים לגמרי. חייב להיות תיאום במיתוג ועלינו לבחור קו אחד ולרוץ עליו. שאנחנו מעצבים פולדרים עלינו לעצב אותם בצבע שהחלטנו שהוא הצבע של העסק שלנו ושהכיתוב על גבי הפולדרים יהיה גם תואם לכיתוב של שאר הציוד שלנו.
בחירת הצבעים היא חשובה מאוד בתהליך של מיתוג וצריך לזכור שכל צבע עושה רושם שונה. פולדרים שחורים יכולים להיות מאוד רשמיים, ופולדרים צהובים יכולים להיוצ מאוד שמחים. כאשר אנחנו בוחרים צבעים במיתוג אנחנו צריכים לחשוב איזה הרגשה אנחנו רוצים להעביר. צריך לזכור שהצבעים הללו ילוו אותנו לאורך כל הדרך ויופיעו על גבי כרטיסי הביקור שלנו, פולדרים שנדפיס ועוד מוצרי דפוס רבים וטובים.
תגובות בפייסבוק
תגובות באתר :
© כל הזכויות שמורות like2.co.il · שיתופי פעולה